Találj rá önmagadra!

Egyéni segítség, ha még nem úgy élsz,
ahogy legbelül vágysz rá!
 • Úgy érzed, megrekedtél egy élethelyzetben?
 • Nem működik a párkapcsolatod, vagy legalábbis nem úgy, ahogy korábban?
 • Nehezen viseled a Téged érő konfliktusokat?
 • Nem találsz új célokat, örömet a mindennapokban?
 • Úgy tűnik, nem úgy élsz, ahogy azt egykor megálmodtad?

Ha ilyen és ehhez hasonló kérdések foglalkoztatnak, ne rémülj meg:
még nem jött el a világ vége!

Mindössze arról van szó, hogy életed egy olyan fontos és meghatározó pontjára érkeztél, ahol már nem érheted be felszínes válaszokkal. Komoly kérdések gyötörnek, s ezekre hatékony válaszokat, megoldást kell, hogy keress!

Ezen a ponton egyszerre van egy jó és egy rossz hírem!

A jó hírem, hogy a problémáid megoldhatók, meghaladhatók, igenis megfejlődheted mostani önmagad!

A „rossz” hír viszont az, hogy nem én fogom mindezt megtenni helyetted, csupán támogatni foglak, a munkát magaddal és az életeddel Te végzed majd el!

Hogyan tudlak támogatni mostani élethelyzetedben?

Életvezetési tanácsadás, vagy más néven coaching keretében segítek megalapozni a számodra helyes döntéseket. A személyes találkozók során mély elfogadással támogatlak és felvázolok olyan stratégiákat, melyekkel a Te döntésed, elszántságod és elhatározásod nyomán érdemi változásokat tapasztalhatsz a munka, a társas kapcsolatok és az önmegvalósítás területén.

Közösen építkezünk!

 • Segítek céljaid kitűzésében és megvalósításában.
 • Megerősítelek értékeidben, ezáltal fejlesztjük önbizalmadat.
 • Megismertetlek hatékony stresszoldó technikákkal.
 • Segítek szembe nézni félelmeiddel, leküzdheted szorongásodat.
 • Szembe nézhetsz párkapcsolati problémáiddal, oldjuk, a párkapcsolati krízist, ha abban vagy, s kérdéseimmel, észrevételeimmel új, helyes felismerésekre sarkallak.

Első randevú

Mire számíthatsz, ha a tanácsadás mellett döntesz?

 • Nem csak a múltat fogjuk kutatni, újonnan megfogalmazott kérdéseid a „Mit akarok?” és a „Hogyan tovább?” lesznek.
 • Megtervezzük a jövőt és egy olyan életet, melyben elégedett lehetsz.
 • Fejlesztjük felelősségvállalásodat, hogy aztán saját döntéseid nyomán megélhesd azt a szabadságot, melyre igazán szükséged van.

Nekik már segítettem

„Eredetileg csak egy-két egyszerű kérdésben szerettem volna Tímea véleményét kérni de néhány beszélgetés után rájöttem, ettől sokkal többet kaphatok tőle. Hamarosan rendszeres coaching keretében találkoztunk és egyre több, hasznos gondolattal, felismeréssel gazdagodtam.”

Butuza Tamás

„Sokan azt gondolják, hogy csak krízishelyzetben van szükség szakember segítségére. A magam példája a bizonyíték, hogy ez nem így van. Az első találkozás Tímeával meggyőzött arról, hogy itt egy olyan szakember támogatását vehetem igénybe, aki teljes egészében rám hangolódik és széles eszköztárából minden esetben elő tudja venni a helyzetnek leginkább megfelelő módszert.”

Dr. Petrovics Dóra

„Emlékszem rá, hogy első beszélgetésünk alkalmával azt mondtad nekem Tímea, olyan vagyok, mint egy Királylány. Amikor hozzád fordultam segítségért, valóban úgy éreztem magam, mint egy toronyba zárt királylány, aki várja az Ő megmentőjét. Te azonban rávezettél arra, hogy tulajdonképpen a saját korlátaim falai vesznek körül.”

Dr. Mészáros Andrea