Félsz, hogy egy fájdalmas szakítás után soha többé nem leszel képes szeretni és megtalálni a boldogságot valaki más oldalán?

Ismerd meg az elengedés művészetét és a tudatos elválás kulcsait!

4 kulcs a tudatos elengedésért!

25 perces, ingyenes hanganyag a csalódás, a veszteség okozta fájdalom leküzdéséhez, a tudatos elengedéshez és a szeretetteljes, magabiztos újrakezdéshez!

Szeretettel ajánlom, hogy használd őket, mert nem csak tudásom legjavát gyűjtöttem össze most Neked, hanem a saját életemben szerzett legfontosabb tapasztalataimat is ebbe a tudásanyagba szőttem! A kulcsok nekem már segítettek, most pedig Rajtad a sor, hogy önmagadért, a jövődért és későbbi boldogságodért Te is megismerd őket!

Kérem MOST

"Bús Tímea vagyok, életvezetési coach, mentálhigiénés segítő szakember, okleveles családi és válási mediátor, NLP tréner. Munkám során foglalkozom egyéni tanácsadással, társkereső irodámon, a Duals Társkeresőn keresztül párra, szerelemre vágyó egyedülállókkal, illetve párokkal, akik problémáik megoldásához keresnek segítséget és támpontot, valamint olyan önismeretre nyitott útkeresőkkel, akik magánéletüket szeretnék teljesebbnek, boldogabbnak tudni. Azt is mondhatnám, hogy a végcél mindig a boldogság és a szeretet, szerelem megtalálása, mint az emberi élet értelme, ez a vágy hajt engem is munkában és persze a magánéletben. Adódhatnak azonban olyan sötét pillanatok életünkben, amikor a szeretet iránti természetes vágyódást egyszerűen képtelenek vagyunk érzékelni, elfedi azt egy olyan elementáris fájdalom, mellyel még megbirkózni is alig tudunk, nemhogy értelemmel felruházni.

Tovább olvasom...

Hiszem, hogy a szakítás az egyik legmélyebb trauma, ami csak történhet velünk, függetlenül attól, hogy ki mondja ki a végső szót. Ezért ha most épp hasonló helyzetben vagy, szakítás előtt, vagy után keresed a kapaszkodókat, szeretném, ha tudnád, átérzem és megértem, a Benned dúló zűrzavar minden kellemetlenségét és fájdalmát.

Talán tele vagy belső bizonytalansággal és ilyenforma kérdésekkel:

  • Nem értem, hogyan történhetett meg mindez épp Velem?
  • Hogyan tovább? Mi lesz most? Lehet, hogy örökre boldogtalan leszek?
  • Hogyan tudom feldolgozni a veszteséget?
  • Mit tegyek az egyedüllét és a reménytelenség egyre erősebb érzéseivel?
  • Hogyan leszek képes megbocsátani magamnak és egykori partneremnek?

Hidd el, ezeket a kérdéseket egykor én is épp így feltettem magamnak, s csak egyetlen helyes válaszra leltem:
„Válj többé a szenvedés által!”
Dönts és cselekedj úgy, hogy szakításodat, válásodat eztán a legnagyobb jóindulat és nagylelkűség jellemezze!

Tudom, ha most tele vagy haraggal és a világ összes fájdalmával, mindez lehetetlen küldetésnek tűnhet. Ám ha megismered a 4 kulcsot, melyek a tudatos elengedéshez vezetnek, rögvest másképp fogod látni a lehetőségeidet. Rá fogsz jönni arra, mennyivel többet adhat a béke és a nyugalom tudatos megteremtése, az állandó, vélt, vagy valós sérelmek okán folytatott „hidegháborúval” szemben.

4 kulcs a tudatos elengedésért!

4 kulcs a tudatos elengedésért!

Ne hagyd, hogy a harag, a szomorúság, a kétségbeesés, a düh, s az ezekhez hasonlatos negatív érzelmek elárasszanak, s uralkodjanak feletted, mert ezek az érzések arra kényszerítenek, hogy kifordulva magadból úgy viselkedj, ahogy soha nem tetted, mert nem helyes!

Találd meg a saját felelősséged!

Fedezd fel, hogyan voltál társ-alkotója a volt partnereddel közös történetnek az elejétől a szomorú befejezésig. A felismerés által ismét hozzáférsz majd belső erődhöz, mely az előrehaladásban és a fejlődésben lesz segítségedre.

Gyógyítsd be sebeidet!

Ne bízd a véletlenre, vagyis az időre, hogy gyógyulást hozzon Neked. A fájdalom enyhülése csak tompítja érzékelésedet, s elveszi az esélyét annak, hogy a téves szerelmi sablonjaidat megismerd és túlfejlődj ezeken. Használd a fájdalmad erőnek a gyógyulás érdekében!

Legyél több a szenvedésed által!

Használd a megismert felfedezéseket arra, hogy gazdagítson Téged, s találd ki a módját, hogyan és mit adhatsz vissza fejlődésed okán környezetednek. Ismerd meg magad másnak, többnek, adj egészen új árnyalatot személyiségednek!

Törött, sebzett szívünk óriási reményekkel kecsegtethet jövőnkre nézve. Ernest Hemingway szavaival élve:
„Erősebbé válunk a törött helyeken.
Erősebbé, mint valaha.”

Ha épp egy fájdalmas szakításon estél túl, vagy még előtte állsz, de nem tudod, hogyan tedd meg, élj hát a lehetőséggel. Használd fejlődésre, érzelmi gyarapodásra és mindenekelőtt önmagad megismerésére az eseményeket. Legyél tudatos az elengedésben és válj többé mostani önmagadhoz képest!

Hogy segítselek mindebben, bevezetlek az elengedés művészetébe, s megismertetlek azzal a 4 kulccsal, mely a tudatos elengedéshez és váláshoz vezet

Ne hagyd, hogy összetörjenek, válj többé a szenvedésben! Töltsd ki az alábbi űrlapot, hogy Tiéd lehessen a 4 kulcsot tartalmazó, 25 perces hanganyag INGYEN, a Te gyógyulásodat és további boldogságodat szolgálva

Jelentkezésed után…

Tiéd lesz a „4 kulcs a tudatos elengedésért” című hanganyagom, mely a többi közt az alábbi megerősítéseket tartalmazza:

  • Megtanulod a módját, hogyan kerekedj felül ösztöneiden, s hogyan kontrolláld a veszteség okán zavarossá vált érzelmeid
  • Hozzásegít az egyéni felelősségvállaláshoz, megtalálod a választ a „Hogy hagyhattam, hogy a dolgok idáig fajuljanak?” kérdésre
  • Támogatást nyújt, hogy a gyógyulás útjára léphess. Módszereket és újfajta gondolkodási sémákat kínál annak érdekében, hogy ne sebzetten, hanem nyitott és egészséges személyiséggel létesíthess új kapcsolatokat
  • Segít érzelmileg gyarapodni a szakítás által. Rálátást ad arra, hogy a fájdalom nem pusztán megsebezhet és lehúzhat, hanem inspirálhat és felemelhet, hogy mostani és korábbi önmagadhoz képest is többé válhass.

Használd ki ezt a páratlan lehetőséget, s hagyd, hogy beavassalak az elengedés művészetébe! Váltsd pozitív, Téged segítő erővé mostani fájdalmadat! Amint jelentkezésed megkaptam, máris küldöm válaszként levelem, melyben a tudatos elengedés 4 kulcsát tartalmazó hanganyagot elérheted.

Jó, ha tudod, ez lehet az első és legmeghatározóbb lépés ahhoz a magánéleti ébredéshez, mely a hanganyag megismerése után Rád vár!

Regisztrálj most, ismerd meg a 4 kulcsot, s légy az a felelősségteljes ember, aki biztonsággal, kölcsönös megbecsülés és nagylelkűség által övezve szeretné élete egy fontos szakaszát lezárni, s új, az eddiginél boldogabb fejezetet nyitni.

Igen, érdekel

Mindezt mélységében egy 6 hetes kurzus alatt tanítom meg, melynek címe,
Az elengedés művészete– A tudatos elválás 6 meghatározó lépése! A 4 kulccsal viszont máris bővítheted ismereteidet a témában, elsajátíthatod az alapokat, melyeket később, ha jelentkezel a kurzusra, megtanulhatsz beilleszteni mostani élethelyzetedbe.

Mi már meghallgattuk

„Nekem épp a lehető legjobbkor jött a hanganyag. A volt párom elhagyott és a csalódás miatt olyan észbontó dühöt éreztem, hogy már magam is megrémültem. Ártani akartam neki, arról ábrándoztam, hogy a legdrágább cipőit hajléktalanoknak ajándékozom – egyet oda is adtam egy szerencsétlen embernek. Persze, jól esett, hogy segítettem, de tudtam, nem tiszta szándékkal tettem. Aztán amikor meghallgattam Tímea hanganyagát, egyrészt megnyugodtam, hogy ez mással is megeshet, másrészt szuper tippeket kaptam, hogyan tudjam kordában tartani érzelmeimet. Azóta lehiggadtam, de még nem vagyok teljesen rendben, tervezem, hogy részt veszek az Az elengedés művészete című kurzuson. Azt hiszem, sokat segítene túltennem magam a történteken.”

Szilvi

„Amikor a párommal szakítottunk, bár közös megegyezéssel tettük, nagyon fájt. Tehetetlennek éreztem magam, mert nem találtam az okát az egésznek és persze azt sem, hol lehetett volna észnél lennem és rendbe hozni a dolgokat. Amikor a 4 kulcs hanganyagot meghallgattam, nagy felismerésre jutottam. Rátaláltam a viselkedésemet alakító mintákra és így már jobban értem, mi történt. Sőt, azt is látom, hogy nem először ment tönkre a téves mintáim miatt egy kapcsolatom. Most folyamatosan azon vagyok, alakítsak ezen, ezért az önfelfedezést, ahogy ezt magamban hívom, Tímeával egyéni foglalkozás keretében folytatom. Már most sokkal magabiztosabb vagyok, hiszen tudom, nem fogom újra ugyanazt a hibát elkövetni, s talán így a következő kapcsolatom életképesebb lesz.”

János

„Én szakítás előtt bukkantam Tímea hanganyagára. Már egy ideje terveztem, hogy kilépek a kapcsolatból, de nem tudtam, hogyan. Egyrészt féltem a következményektől, másrészt nem éreztem magamban kellő magabiztosságot, hogy megtegyem, s felvállaljam, hogy boldogtalan vagyok. A kulcsok nekem abban segítettek, hogy mindkettőnkhöz méltóvá tegyem a búcsút, s ezért a párom nagyon hálás volt. Türelmesen, figyelve az ő érzéseire is át tudtam adni neki azt, ami hiányzott nekem az elmúlt években. Meg tudtam állni, hogy ne bántsam őt az én hiányaimért, egyszerűen átbeszéltük és lezártuk a közös éveinket. A legnagyobb ajándék ebben az számomra, hogy megmaradtunk jó barátoknak, pedig az elején épp ettől féltem, hogy nem csak, mint társat, de mint embert is elveszítem. Azóta mindketten tovább léptünk, s boldog kapcsolatban élünk, szóval hihetetlen, de a lehető legjobban alakultak a dolgok. Tímea, ezért mindenképpen köszönet illet!”

Réka