Ha az Igazit keresed vizsgáld meg a hiedelmeidet!

Ha az Igazit keresed vizsgáld meg a hiedelmeidet!

Szeretnél egy kiegyensúlyozott, jól működő párkapcsolatban élni, de valamiért nem igazán megy?

Vágysz arra, hogy szeressenek, mégis folyton hasonló helyzetekbe bonyolódsz? Úgy érzed, ugyanabba a folyóba lépsz időről időre?

Hasonlóan indulnak a kapcsolataid? Nagy reményekkel kecsegtetnek, majd rájössz, hogy hiábavaló kapcsolatokba bonyolódtál bele?

Kérlek, hogy gyere velem és vizsgáld meg a hiedelmeidet!

Itt lehet a kutya elásva!

Gyakran hallom a társkeresőimtől a Duals Társkeresőben, amit immáron 10 éve vezetek, hogy szinte éhezik már a szerelmet. Azt érzik, egyedül semmi nem jó. Van úgy, hogy teli vannak jobbnál-jobb programokkal, eljárnak a barátaikkal, de mégsem töltekeznek a találkozásokból. Mit gondolsz, vajon miért? Miért van az, hogy társaságban van és mégsem érzi jól magát? Először is magadat mindenhová viszed.  Ha egyedül nem lesz jó, nagy valószínűséggel társaságban sem lesz minden kerek. :-(

Másodszor, ahhoz, hogy igazán jól érezd magad, tudnod kell kapcsolódni másokhoz. Előtte pedig önmagadhoz. Mivel ez félelmetesnek tűnhet, inkább nem kapcsolódsz. Az is lehet, hogy nem tudod mi az, hogy kapcsolódás, még nem volt ebben részed. Ezt gyakran látom, főleg vezető férfiaknál, hogy nagyon messze vannak önmaguktól, főleg az érzéseiktől. Nyilván ez sem véletlen, ennek is van oka, mivel nem úgy születünk, hogy nem érzünk. Ez a felnövekedésünk során alakul át.

Nóri 48 éves hajadon, elmesélte, hogy teli van programokkal, alig van otthon, mindezt óriási könnyekkel az arcán. Mégis azt érzi, hogy igazán sehol sem jó. Otthon egy percet sem tud egyedül maradni, mert akkor nagyon rosszul érzi magát. Elhatalmasodna rajta a magány. És inkább menekül a barátaihoz, de ez sem jó…. Nem töltődik belőle. És nagy valószínűséggel a barátait is lehúzza. Nem is arra valók a barátok, hogy betöltsék az űrt, amit a szívünkben érzünk, ezt nekünk magunknak kell betölteni. Velem is volt már úgy, hogy úgy éreztem, az egyik barátnőm belőlem táplálkozik, elég nehéz volt felépítenem azt, hogy ne engedjem, hogy belőlem táplálkozzon.

De nézzük csak meg, mi állhat Nóri esetében a háttérben? Hogyan gondolkodik Nóri önmagáról?Nóri nem tudja megengedni önmagának, hogy szerethető legyen, boldog  párkapcsolatban éljen, mert az önképének nem része az, hogy valaki  igazán szereti és értékeli Őt

Ez csak egy seb, de nem teljesen Nóri.  Vannak olyan sebek, amelyek nagyon nehezen gyógyulnak be, viszont meg lehet tanulni együtt élni vele. Kimondani azt, hogy nem a seb vagyok! Ez egy óriási lépés lehet az egyéni fejlődésben.

Tudnod kell, hogy az, aki valójában vagy sokkal több, hatalmasabb attól, mint amiről azt gondolod, hogy valójában vagy. Sokkal több vagy tőle! :-)

Ahhoz, hogy megtaláld az Igazit, el kell engedned azt a hiedelmed, hogy nem vagy szerethető!

Bármit  megtett volna érte. Jó tanuló volt, szorgos volt otthon is és  soha nem rosszalkodott. Mégsem hitte el, hogy ő szerethető azért, aki    valójában. Olyan dolgokért kritizálták, amelyektől valójában ők saját   maguktól rettegtek, vagy saját magukban sem szerettek. Ez az Ő dolguk. A   Tiéd, hogy légy szabad ettől. Ez NEM te vagy! Ettől sokkal több vagy!

Nem biztos, hogy meg tudsz szabadulni tőle, de átalakíthatod a viszonyodat vele. A hiedelmeid megjelenhetnek belső párbeszéd formájában, szinte mantrává válhat, hogy nem vagy szerethető. Ilyenkor figyelj befelé, tudatosítsd a hangot, hogy ez ismét a „nem vagyok szerethető” hang,,. Van még valami? Csak ennyi? Mi mást mondanál a számomra? Vedd le a negatív töltetet a párbeszédről és változtasd át pozitív mondattá: Szerethető vagyok! :-)Ez már sokkal jobban hangzik! :-)

Ahhoz, hogy megtaláld az igazit, azt, hogy szerethető vagy el kell hinned magadról! Ez kitartó munkával elérhető! És sose feledd, hogy Ő lesz a szerencsés, de előbb Neked kell ezzel azonosulnod!

Válj szabaddá, válj Igazivá, hogy megtaláld az Igazit! :-) Ebben segít a Találd meg az Igazit program! Hallgasd meg a 4 kulcsot, ami az Igazihoz vezet! >>>

2017-01-25   |   Önismeret

Gondolatok szerelemről, párkapcsolatokról, az Igaziról vagyis Rólad és mindannyiunkról!

"Talán nem is olyan nehéz! Talán könnyebb, mint gondolnád! ...és az a legjobb az egészben, hogy meg tudom mutatni, hogyan csináld!"
Bús Tímea