Ha az Igazit keresed, az Univerzum próbára tesz!

Ha az Igazit keresed, az Univerzum próbára tesz!

Sokan azt gondolják, ha az Igazit keresik, akkor egy egy-két órás önismereti tréning után, vagy egy-két napos boldogság hétvége után jön a nagy Ő… Általában nem szokott jönni!

A legtöbb csetlő-botló társkereső azt gondolja, hogy elolvas egy könyvet és megváltozik a szerelmi élete…. Ha tudnád már hányszor hallottam, hogy Timi én annyi mindent kipróbáltam már…. Viszont a magánélete évek múlva sem változik.

Lehet, hogy voltál egy-két önismereti programon, ahol lehet, hogy hallottál egy-két jó dolgot, de mi van a realitással? A hallottakat hogyan sikerült beépíteni a személyiségedbe? 
Általában ez a lépés kimarad! Kimarad az, hogy szembenézz a legnagyobb démonoddal!Sajnos muszáj túlnőnöd azon a személyen, aki ma vagy! Muszáj megnyújtanod önmagad és fejlesztened azt a részed, amely valahol, valamikor elveszett….megsérült…

HALLGASD MEG A 4 KULCSOT, MELY SEGÍT AZ IGAZI MEGTALÁLÁSÁHOZ!

Tapasztalatom szerint, nagyon nehéz rálátni önmagunk sérült részeire, egyszerűen túlságosan fájdalmas! Ha ezt megtudod tenni, akkor valószínűleg a személyiséged elég erős ehhez! Ekkor légy büszke magadra! Sokaknak ez nem megy. :-) Inkább elfutnak önmaguk elől, a démonaik elől. Pedig ezek a démonok igen emberiek…. Hiszen egy gyerek semmiről nem tehet! :-)

Lizának is nehéz szembenézni önmagával. Személyisége eléggé nárcisztikus vonásokkal telített. Imádja önmagát. Azt gondolja, hogy a világ érte van és a férfiak a kegyeit szolgálják. Nagyon magas elvárásokkal. Amikor arról beszél, hogy kit keres, néha úgy érzem a monacói herceg sem lenne elég jó neki. Szinte minden randevú kudarcba fullad, mert a jelöltek nem túl jók neki. Mindent szeretne! Mindent, ami csak lehetséges! Szerintem kb 8 férfiból kellene összegyúrni azt a férfit, aki neki jó lenne. Talán még Brad Pritt sem lenne elég jó számára! Sokáig azon dolgoztunk, hogy engedje el az elvárásait, hiszen az Igazit nem check listtel a zsebünkben keressük! Az elvárásoknak nagyon nehéz megfelelni, és az, aki, elvár általában csalódni szokott. Szeretném, hogy tudd! Elvárás egyenlő a csalódással.

Az elvárásaival együtt azt is elkezdte megdolgozni, hogy nem tökéletes. Ez is tipikus nárcisztikus jellemvonás: tökétes vagyok! Liza minden erejével azon dolgozott, hogy tökéletes legyen. Van egy nagyon korai gyermekkori sémája, mi szerint akkor szerethető, ha tökéletes.  Ez nem egy könnyű séma és igazán fájdalmas szembe nézni vele.

Mivel tökételes szeretett volna lenni, ezért tökéletes partnereket keresett. Természetesen rendre csalódott….

Viszont, amikor ott volt előtte egy számára tökéletes férfi, nem tudtak kapcsolódni egymáshoz. Nem tudta közel engedni magához, nem tudta megengedni azt, hogy a férfi igazán lássa Őt. A tökéletesség séma mögé rejtőzött. Sajnos ez nem túl vonzó. A sérült részeink nem túl vonzóak. A másik dolog, hogy annyira vonzó megmutatni, hogy kik is vagyunk valójában. Miért kell Istent játszani, amikor emberek vagyunk?

Liza a 49 napos találd meg az Igazit program alatt rájött arra, hogy mennyire szerethető! Nem csak akkor, amikor tökéletes! :-) Elkezdett randizgatni is. Más típusú férfiakkal, innen Budapestről és nem Monacóból.

JELENTKEZZ A MEGÚJULT 49NAPOS PROGRAMUNKRA, MELY SEGÍT AZ IGAZI MEGTALÁLÁSÁBAN

Árazásunkról itt olvashatsz bővebben!

Viszont mivel Ő maga nárcisztikus volt még mindig találkozik nárcisztikus férfiakkal. A folyamat része volt, hogy a párjai szemében meglátta önmagát. Liza tudja, hogy a reflektív kapcsolat róla szól. Ilyenkor kell nemet mondania! Tudja, hogy ismét próbára tette az Univerzum. Ilyenkor kilép a komfort zónájából és úgy képviseli önmagát, mint még soha. Egyszerűen elmondja, hogy mi fáj neki. Ez egy nagyon nagy lépés egy olyan nőtől, aki eddig képtelen volt vállalni a sebezhetőségét és határokat szabni.
A minap is találkozott egy olyan férfival, akiben régi önmaga tükröződött vissza. A férfi egy társadalmilag elismert, jómódú bankár volt. Minden szempontból megfelelt volna Lizának, viszont egyben nem! Ő is tökéletes oldalával mutatkozott be, s közben ott volt mögötte a múltja, a sérelmei, amit Liza egyszerűen megérzett. Tudta, hogy ismeri a férfi múltját, hiszen Ő is így nőtt fel. Otthonos érzete volt. Seb a sebhez kapcsolódik-mondja a pszichológia.

Lizának mivel már lassan begyógyult a sebe, ezért nagyon jól megérezte e tökéletesség séma mögé bújt kisfiút, aki minden erejével azon fáradozott, hogy bebizonyítsa, mennyire tökéletes.

Liza kilépett a megszokott forgatókönyvből, felvállalta az érzéseit és nagyon kedvesen elköszönt. Tudta, hogy bármennyire is csábító ez a tökéletesség, a vége ismét dráma lenne. Tudta, hogy ez próba. Az Univerzum próbája.
Egy pár hétre rá ismét találkozott egy férfival, aki nagyon vonzó volt a számára. Minden szépen indult, úgy nézett ki, ebből lehet valami. Viszont a férfi eltűnt napokra. Tudta, hogy itt is lehet még némi csapda. Lizának ismét ki kellett lépnie a komfort zónájából és vállalni azt, hogy neki ez így, ebben a formában nem felel meg. Ismét egy próbatétel! Az Univerzum válaszra várt! Arra, hogy Liza azt mondja NEM! Köszönöm, de NEM! :-)

Ahhoz, hogy megismerjük az Igazit, tudnunk kell felismerni a kamu Igaziakat! Vállalnod kell annak a kockázatát, hogy egyedül maradsz! A legtöbben azért bonyolódnak bele hiábavaló kapcsolatokba, mert félnek attól, hogy egyedül maradnak!

Szerencsére nincs egy előre megírt forgatókönyvünk! Ebben a csodálatos Univerzumban megannyi lehetőség vár ránk! Viszont számíts arra, hogy többször is próbára tesz! Az Univerzum tesztelni fog! Ez a folyamat része!Ilyenkor kapcsolódj a vágyaidhoz és kapcsolj át a lehetőségek birodalmába! Hidd el, hogy az Univerzum megérzi és válaszolni fog!

Most megismerheted azt a 4 kulcsot, melyek segíteni fognak az Igazi megtalálásában!

Hallgasd meg most! >>> Kattints!

2016-11-30   |   Önismeret

Gondolatok szerelemről, párkapcsolatokról, az Igaziról vagyis Rólad és mindannyiunkról!

"Talán nem is olyan nehéz! Talán könnyebb, mint gondolnád! ...és az a legjobb az egészben, hogy meg tudom mutatni, hogyan csináld!"
Bús Tímea