Az Univerzum szeret Téged és hisz az Igaziban!

Az Univerzum szeret Téged és hisz az Igaziban!

Nagyon sokszor találkozom olyan emberekkel, akár egyedülállókkal, akár kapcsolatban, hogy nem hisznek az élet alapvető jóságában. 

Nem hisznek abban, hogy létezik Igazi, meghitt, bensőséges kapcsolat. Abban sem hisznek, hogy van egy alapvetően pozitív energia, ami támogat bennünket. Ha viszont valaki így gondolkodik akkor nagy valószínűséggel elég szomorú jövőt jósol önmagának és a szerelemnek! 

Szeretném, hogy tudd! Nem az élettel, nem az Univerzummal van baj, hanem velünk emberekkel! Mi okozunk minden galibát. Mi bonyolódunk bele hiábavaló kapcsolatokba..... És utána nem hiszünk az Igaziban.....

Milyen egy hiábavaló kapcsolat? 

Amikor már az elején tudod, hogy ebből úgy sem lesz semmi. Nekünk nőknek nagyon jó receptoraink vannak arra, hogy megérezzük, hogy mi rejlik egy kapcsolatban. Sokunknak erős az intuiciója. Mégis belemegyünk, nem szólunk, hazudunk önmagunknak is.

Velem is megtörtént már, hogy elolvastam egy üzenetet és még sem esett le a tantusz. Hazudtam önmagamnak, nem akartam azzal foglalkozni, hogy ebben a kapcsolatban már hárman vagyunk.

De olyan is volt, hogy találkoztam valakivel és nem akartam bevallani, hogy nem tetszik. Hiába a fergetes humor, jó beszélgetés, ez a férfi nekem nem tetszik. Mint férfi. Mint ember igen, de mint férfi nagyon nem. És magamra erőltettem. Hogy miért? Mert vágytam arra, hogy szeressenek! Már nem éheztem a szerelmet, de annyira vágytam, hogy hazudtam önmagamnak.... 

Minden hazugságban, önbecsapásban, minden szemet hunyásban sajnos csalódunk. Ha csalódunk, rávetítjük az életre is. Az mondjuk, hogy az Univerzum nem szeret bennünket, hogy nincs is jó kapcsolat. De van! És az Univerzum szeret bennünket.!Mi mondunk igent  ezekre a kapcsolatokra.

Anita is pont azzal küszködik, hogy nincs Igazi. Nem is hisz már a szerelemben.... Megértem Őt. Nagyon nehéz évek vannak mögötte. A volt párja Gábor, elég sokat tett azért, hogy úgy érezze sanyarú a sorsa. Egy nagyon nárcisztikus férfival élt együtt 5 évet. Viszont ez a nárcizmus már  ott volt a kapcsolat elején is. Hiszen az első három hónapban Gábor nem igazán törődött Anitával. Ezt Anita azzal magyarázta, hogy nyár volt, Gábor hobbijának és a barátainak élt. És még nem volt túl az előző kapcsolatán. Magyarázta Anita.  Eljött az ősz és jobb lett egy pár hónapra. Viszont utána 4 évig pokol. Csak Gábor vágya, kívánsága volt a fontos. Anita, Gábor köré szervezte szinte minden pillanatát.Viszont Ő sehol sem volt ebben a kapcsolatban. Ismered azt típust, aki csak azt ismeri, hogy" én, én, én és én". Ezt szorozzuk meg öttel, ilyen volt Gábor. Csakhogy minden önző férfi mellett van egy nő, aki krónikusan elhagyja magát.... Ha elhagyjuk magunkat, ha lefekszünk lábtörlőnek, sajnos belénk törlik a lábukat....  És persze, hogy nem hiszünk az Igaziban. Ez a hozadéka annak, hogy elhagyjuk magunkat.

Tudod amikor megtalálunk egy rúzsfoltos inget, és nem szólunk, engedélyt adunk, hogy megcsaljanak bennünket. Ebben nagyon könnyű belecsúszni, mert nem könnyű szembenézni azzal, hogy  csalnak bennünket. Hogy abban amiben eddig hittünk nem is igaz.. Hogy nem mi vagyunk az egyetlenek. És mivel kötödésre vagyunk predesztinálva, igenis vágyjuk a kizárólagosságot. Mi emberi lények monogámiában érezzük jól magunkat. A poligámia ellen minden porcikánk tiltakozik. 

Sok minden mellett elmegyünk, nem foglalkozunk vele. Ezt a szakmában hasitásnak hívjuk, ami egyébként egy énvédő mechanizmus. Csak hogy közben belül nagyon is rosszul vagyunk. Hiába nem foglalkozunk vele, de egyszer csak felszínre tör. Lehet, hogy autoimmun betegségben, vagy közlekedési fóbiában, pánikban vagy egy intő balesetben. Kapunk egy figyelmeztetést, hogy valami nincs rendben.....

Ha nem foglalkozunk azzal, ami van, akkor is szenvedünk. Csak szenvedve szenvedünk. Ha foglalkozunk vele, akkor pedig szenvedve fejlődünk. Van választásunk. Szerencsére van szabad akaratunk. Mi döntjük el, hogy mit teszünk. Senki nem tart pisztoly a fejünkhöz, hogy hazudjunk önmagunknak. Viszont, ha hazudunk önmagunknak, rávetítjük az életre is. Nem fogunk abban hinni, hogy vannak rendes férfik/nők. Nem hiszünk a szerelemben, nem lesz bizodalmunk az élet alapvető jóságában. És nem hisszük el, hogy az Univerzum szeret minket.

Ha tudnád, hogy hányszor hallom, hogy az a karmám, hogy egyedül éljek. Vagy, hogy minden férfi egyforma. Minden nő csak a pénzre hajt. Ezek téves hiedelmek. Senkinek nem az a karmája, hogy egyedül éljen. Ezeket a helyzeteket mi teremtjük. 

A minap is beszélgettem egy sikeres 40-es felsővezető nővel. A Duals Társkeresőbe szeretett volna ismerkedni. Már a beszélgetés elején tudtam, hogy Ő nem fog csatlakozni. Hogy miből tudtam? A kérdéseiből. Abból, hogy milyen párt képzelt el. Mondtam neki, hogy amilyet Ő szeretne olyan nem biztos, hogy van. Ritkán jön el hozzánk George Clooney Brad Pitt keverék, magyar kiadásban. Természetes minimum 190 cm  magas legyen. Szerintem Brad nincs is 190 cm magas! :-)

Másnap fel is hívott, hogy elnézést kérjen, de meggondolta magát. Most nagyon sokat dolgozik és olyan jó egyedül élni.... Milyen fájó, ha valaki nem tud kötődni!

Ha irreális az elvárásaink vannak akkor valószínűleg nem is igazán akarunk Igazit... Mert félünk tőle....

Na de hogyan lehet hinni még az Igaziban? Akkor is ha egyedül vagy és akkor is, ha egy nem túl jó kapcsolatban élsz? 

A válasz nagyon egyszerű! Elkezdünk önmagunk Igazijává válni. Elkezdünk kapcsolódni igazi önvalónkhoz. A legbelső önvalónk hisz, bizik és szeret. Ez mindannyiunkban benne van. Ehhez el lehet jutni önismerettel.:-) Amikor először megtapasztaltam azt, hogy ki is vagyok valójában egy csúcsélmény volt az életemben. Ez egy meditatív állapotban történt, sok-sok gyakorlás és önismeret  után. Ez az a hely, ahová mindig visszatérhetek, bármi is történik körülöttem, mert én vagyok önmagam forrása. :-) Akárhogy fúj kint a szél, lehet vihar, orkán,  egy idő után megtalálom az utat önmagamhoz. Tudom, hogy én mindig ott leszek saját magamnak. Hiszek az életben, a szerelemben, az Igaziban és a támogató Univerzumban. Ebben segítenek a kurzusaim is. És ebben támogatom a hozzám fordulókat. Ezt kívánom Neked is! :-)

Hallgasd meg azt a 4 kulcsot, amely közelebb visz az Igazihoz, a szerelemhez, a támogató Univerzumhoz! >>>

Hallgasd meg azt a 4 kulcsot, amely segít abban, hogy elengedd  azt, akivel már nem működik! >>>2017-08-16   |   Önismeret

Gondolatok válásról, szakításról az Elengedésről vagyis Rólad és mindannyiunkról!

„Sajnos olyan időket élünk, amikor a házasságok és kapcsolatok jelentős része válással, szakítással végződik, ezért épp itt az ideje, hogy készek legyünk megtanulni, hogyan tudunk jobban, a lehető legkevesebb fájdalommal szakítani. Engedd, hogy a szenvedés értelmet nyerjen, s hogy több legyél általa!” - Bús Tímea