Az Univerzum maga az Igazi és szeret Téged!

Az Univerzum maga az Igazi és szeret Téged!

10 milliószoros nap van. A tibetiek szerint ma minden gondolatunk 10 milliószoros erővel hat ránk. …

Egy ilyen napon, amely egyébként tényleg erővel bír sokan igyekeznek nagyon pozítivan gondolkodni. Az egyedülálló emberek ezerszer elképzelik, hogy hogyan fog kinézni a Nagy Ő. Listát írnak arról, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezzen. Felsorolják az elvárásaikat. A lista bővül, bővül és lassan egy jó hosszú check list lesz belőle. Egy olyan elvárás halmaz, amit elég kevesen fognak tudni kielégíteni.

Miért fogják ezt az elvárás halmazt kevesen kielégíteni? 

Mert nem vonzó. Elvárásoknak megfelelni  nem jó érzés. Nem is igazán fog jönni az Igazi. Nem szokott. Ezt 10 év tapasztalata mondatja velem. Ugyanis 10 éve vezetem a Duals Társkeresőt. Több ezer randevút szerveztünk, értelmiségi, diplomas társkeresőknek. Azt láttuk, hogy nem check listre jön be az Igazi. Nem jó hívószó. Pedig szinte minden évek óta egyedül élő embernek van listája….

Csakhogy az Igazi ritkán fog megfelelni az elvárásaidnak! Ugyanis, ami az Igaziságot jelenti, az a közös életút, a melegség, a tisztetelet, a nyugalom és a SZERETET!  Ehhez nem lista kell, hanem egy olyan belső hozzállás, amelyet elég nehéz kialakítani. Önismereti munka kell hozzá. Ugynis az elvárás sebzettségből fakad. Sajnálom, hogy ez így van! De így van… Ha most ellenállsz, az is természetes. Tudom, mit érzel, én is végig mentem rajta. Azt hittem, az a természetes, ha elvárásaim vannak. Egy elég komoly lista volt a zsebemben. Igaz megmagyaráztam, hogy  miért, hiszen ezt én is tudom adni. Még sem jött az Igazi. Vagy jött egy rövid időre és ment is…. Vagy épp én mentem…. De a vége azt volt, hogy nem volt Igazi. Amikor rájöttem, hogy miből fakad és dolgoztam is rajta, elengedem az elvárásaimat és megfogalmaztam egy célt, amely közelebb vitt az Igazihoz, Olyan közel, hogy ma már bátran állítom, hogy valóban az Igazi van mellettem. Csak előtte én váltam Igazivá. Ezt tanítom meg a Találd meg az Igazit kurzuson. Csupán 49 nap a szerelemért. :-)

Átdolgoztam a hitrendszerem, amely alapja annak, hogy a Te életedben is működjön a 10 milliószoros napi teremtés!

Ugyanis a mai napon hiába vagy örömteli, nagyon jókedvű, esetleg pozitív gondolatokat is mantrázol, ha mélyen legbelül van egy részed, amely azt gondolja, hogy nem érdemli meg azt, hogy SZERESSÉK. Ez általában akkor szokott kiderülni, ha rossz kedved van. Ha csalódsz. Vagy, ha elhagy valaki. Ha szombaton este egyedül vagy és közben egy csokit majszolsz, vagy egy pohár  borral enyhíted a fájdalmad. Lehetsz valóban pozitív személyiség és nagyon jól is gondolkozhatsz, de figyeld meg, milyen gondolatiad vannak, ha éppen szakítasz, elhagynak vagy egyedül vagy. Ezekben az esetekben jönnek fel azok a gondolatok, amelyek a párkeresében motiválnak bennünket: nem vagyok elég jó, engem senki sem szeret, egyedül vagyok, egyedül maradok, minden férfi/nő egyforma, elutasítanak, nem kellek senkinek, nem vagyok értékes, nem fog menni… Ezek azok a gondolatok, amelyektől szomorúak leszünk. Ezek fájnak oly nagyon.  Tehát először gondolunk és utána érzünk és nem fordítva. A gondolataink okozzak a galibát. Vagyis a mögöttük lévő attitüd  rendszer és az a mögötte lévő séma. Például a  nem vagyok szerethető séma. Ettől lehet, hogy mindenki kedvébe jársz, vagy nagyon jól teljesítesz. Ha nem sikerül valami, akár a munkahelyeden vagy  a magánéletedben az első gondolatod az lesz, hogy nem vagyok elég jó.  Ez ismerős, igaz?

Ha ebben vagy, akkor tudattalanul olyan partnereket választasz  - vonzol be - akikkel ezt a sémát meg is élheted.  Egyik hiábavaló kapcsolat jön a másik után. Lehet, hogy lesznek jobb és hosszabb kapcsolataid, de egy idő múlva bekúszik a hited…. És rögtön a “nem vagyok elég jóban” találod magad. Erre  alapul majd  a következő hiedelmed. A férfiak nem kedvelenek, a nők elutasítanak, úgy sem találok egy olyan nőt/férfit, aki majd szeret. A hidelmed egyre mélyebb és mélyebb lesz. Egyszer csak azt veszed észre, hogy már egy barlangban szeretnél élni, teljesen elzárva magad a szerelemtől és az élettől.

A minap is beszélgettem az egyik klienssemmel és pont azt mondta, hogy költözik. Külföldre. Hátha ott jobb lesz.

“Itthon nem kellek senkienk és nincs egy normális pasi sem.” –panaszolta

“Magadat mindenhová viszed…” –válaszoltam.

“Nem hagyhatnám itthon a szenvedést?” – válaszolta.

“ Mit gondoslz? Hogyan hagyhatnád itthon?” - kérdeztem Tőle. Hol van ez a szenvedés?

“ Bennem..”  - mondta.

“ Ha benned van, akkor viszed, vagy itthon tudod hagyni? – kérdeztem tőle.

“ Akkor viszem magammal. Akkor Angliában is szenvedni fogok…. Inkább maradok….”

Hát igen. Jobb, aha maradunk és dolgozunk magunkon és miután megdolgoztuk a hiedelmeinket induljunk útnak. :-) Ha még akkor is szeretnénk világgá menni, vagy épp barlanban élni. De nem hiszem, hogy szeretnénk….

Ha abban élsz, hogy nem kellesz és a férfiak/nők nem szeretik az ilyen nőket/férfiakat, szinte automatikusan jön a következő hiedelem, hogy az élet nem szeret Téged, hogy vesztes  vagy, az a sorsod, hogy egyedül élj, az Univerzum nem támogat Téged.

Ez pedig nem igazi! Az Univerzum szeret téged és támogat.

Ami nem támogat, az a hidelemed, a sebed.  Ezért érzed azt, hogy összeesküdött ellened a világ, hogy az élet csak nehézség. 

Ha ebben a hármasban vagy, hogy nem vagyok elég jó, a férfiak/nők nem szeretik az ilyen nőket/férfiakat és az élet csupa nehézség, bizony hiába mantrázod ma, hogy megtalálod a z Igazit!  A hited nem engedi, hogy megtaláld azt. Ezért nem működik a vonzás a törvénye - The Secret vagyis A titok- különben mindenki drága sportkoicsival járna.

Több tucat emberrel beszélgettem a Duals Társkeresőben.  Szinte minden egyes társkereső, aki elvált, régóta van egyedül, keresgél, bukdácsol a szerelemben, ebben a harmas tévhitben él.

Ezért azt javaslom, hogy dolgozd át a hidelemeldet – ez nem fog menni egyedül, ehhez segítség kell – és élj abban, hogy mélyen megérdemeld azt, hogy szeress és hogy szeressenek. Ha ebben élsz, elhiszed majd azt, hogy igenis vonzó nő/férfi vagy és mások szeretnének Téged, ha megengednéd nekik, hogy szeressenek. Ha megengeded, hogy mások lássanak, szeressenek  akkor elhiszed majd, hogy az Unirverzum szeret Téged, támogat és mindent megtesz, hogy az Igazival élj! Mert maga az Univerzum az Igazi!

Gyere el a Tudatalattid sugallatai című wokshopunkra, ahol választ kapsz arra, hogy vajon mi a tudatalatti motivációd,  amikor a szerelmet, az Igazit keresed! 

2017-11-10   |   Önismeret

Gondolatok szerelemről, párkapcsolatokról, az Igaziról vagyis Rólad és mindannyiunkról!

"Talán nem is olyan nehéz! Talán könnyebb, mint gondolnád! ...és az a legjobb az egészben, hogy meg tudom mutatni, hogyan csináld!"
Bús Tímea