Általános szerződési feltételek

Letölthető itt - Általános szerződési feltételek

Barátsággal, Tímea

Mi már meghallgattuk

„Hálás vagyok, hogy rábukkantam Tímea hanganyagára az interneten. Széles az érdeklődési köröm, azt hiszem elég sokat olvastam már párkapcsolati témában – talán túl sokat is – ám a Kulcsok az Igazihoz hanganyaggal valami egészen újat, különleges gondolatokat kaptam. Ezzel a megközelítéssel még nem találkoztam. Tetszik, és nem győzöm újra, meg újra meghallgatni, annyi érdekes részlet van benne!”

Andrea

„Rádöbbentem arra, hogy én hagyok el, és nem engem hagynak el. Felfedeztem azt a mintát, ami meggátol abban, hogy megtaláljam a páromat. Évek óta egy ördögi körben vagyok benne, egyik dráma a másik után. Ma már tudom, hogy ezeket én teremtettem! Kész vagyok a változásra! Vállalom a felelősséget! Köszönöm!”

Anna

„A legutóbbi szakításom nagyon megviselt. Kivételesen nem én hagytam el, hanem fordítva történt, s ez nem tett jót az önbecsülésemnek. Azóta keresgélek valamit, amibe kapaszkodhatok, ami támpontot ad, hogy mit és hol ronthattam el eddig, miben és mennyire kell, hogy változzak. A hanganyag már most segített. Különleges megközelítést tartalmaz, melyre magamtól nem gondoltam volna. Épp ezért a tanfolyam is érdekel, mert érzem hogy mindez csupán ízelítő valamiből, amiről úgy gondolom, mindenképp kell nekem.”

András