Félsz, hogy a szerelem, amit keresel, talán sosem érkezik meg?

Megmutatom Neked, mi lehet a boldog párkapcsolat 4 alappillére!

4 kulcs az Igazihoz!

Ismerd meg és használd őket saját pozitív párkapcsolati jövőképed megalapozására és felépítésére!

Jelentkezz még ma, hogy elküldhessük a 4 kulcsot, mely valóban elvezet az Igazihoz

Bús Tímea, életvezetési coach és a Duals Társkereső Iroda vezetője vagyok. Lassan tíz éve foglalkozom a társkeresőket érintő mindennapos kérdésekkel.
Társkereső irodámon keresztül jónéhány sikertörténetnek lehettem közvetve, vagy közvetlenül részese, de coachként is jellemző, hogy klienseim jelentős része magánéleti problémák feltárása és megoldása okán jön el hozzám.
A téma kimeríthetetlenségét nap, mint nap tapasztalom, mint ahogy azt is, hogy van, akinek látszólag könnyen jön a boldogság, míg mások hosszú időn keresztül keresnek, kutatnak, változnak, fejlődnek, vagy épp bukdácsolnak, mígnem rájuk talál az a misztérium, amit szerelemnek nevezünk, s melyre valójában legbelül, párkapcsolatban, és azon kívül is minden pillanatban vágyunk.

Tapasztalatból mondhatom, s ebben egészen biztos vagyok, hogy ha most megtaláltál, akkor egy okos, intelligens, az élet sok más területén bizonyosan sikeres, mély érzésű, nagylelkű ember vagy, telis-tele szeretettel, megértéssel és figyelemmel. Azonban mindennek ellenére sok aggodalom és kétely is lakik benned, hiszen a párkapcsolattal teljes, boldog élet úgy tűnik, számodra még várat magára kicsit.

Talán már meg is fordult fejedben az a lemondással teli gondolat, hogy soha nem lesz részed abban a csodálatos szerelemben, melyre szívedből-lelkedből vágysz?

Sőt! Biztos tele vagy kérdésekkel is, valahogy így:

  • "Mi baj van velem?"
  • "Hogy lehet, hogy még mindig egyedülálló vagyok, miközben az utóbbi időben többet foglalkoztam magammal, mint bárki, akit ismerek?"
  • "Lehet, hogy túl sok vagyok? Vagy épp túl kevés?"

Hiszem és vallom, hogy mindaz, ami a múltban velünk történt és a jövőben még történni fog, csak önmagunkon múlik!

...És ha valójában Te vagy az, aki tudat alatt távol tartod magadtól a szerelmet, s vele személyes boldogságodat? De, ha így van, akkor miért és mivel teszed ezt?

...Ugye milyen formabontó gondolat? ...És mindemellett nagyon igaz! Tudd meg, hogyan válhatsz azzá, aki bevonzza életébe a szerelmet! Segítek megismerni a rejtélyt, hogy mi kell ahhoz, hogy rátalálj végre a vágyott boldogságra!

4 kulcs, mely valóban elvezet az Igazihoz!

Értsd meg Önmagad!

Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj mindazokért az eseményekért, melyek korábban Veled történtek. Csak így tudsz túlmutatni a múlton, s hozzájutni azokhoz a készségekhez, melyekkel új és legfőképp boldogabb jövőt festhetsz.

Válj önazonossá jeleneddel és ezáltal jövőddel!

Engedd el múltbéli sérelmeid, mert rég nem szolgálnak Téged, s nem engedik, hogy szabaddá válj és az a különleges és erős személyiség lehess, aki valójában legbelül vagy, s aki megérdemli a csodás szerelmet

Változtass meggyőződéseiden!

Komoly és mély munka, de megéri! Dolgozd át meglévő hitrendszered, mert szinte észrevétlenül is befolyásol a szerelemhez és vele a párkapcsolatokhoz való viszonyulásodban.

Légy Te magad az Igazi!

Az előző három kulcs után ez már „csupán” egy finom átalakulás! A lehetősége annak, hogy az új szempontokat és felfedezéseket beépítve életedbe mozgósítsd vonzerődet, mely azáltal, hogy Te magad is Igazivá váltál, épp a megfelelő kedvest hívja meg számodra.

20 perces hanganyag
igazi válaszokat és változást hozó felismerésekkel

Ugye Veled is előfordult már, hogy találkoztál valakivel, minden tökéletesen indult, talán túlontúl tökéletesen is, s azt gondoltad, „most meg van, igen, Ő lesz az, akivel el tudnám képzelni a kapcsolódást egy egész életen át”, ….aztán hopp, egyszercsak köd előttem, köd utánam, eltűnt a varázs, s Vele a nagy szerelem is és ismét eljutottál a csalódás rettegett érzéséhez?

A csalódás pedig természeténél fogva mindig törést és kudarcot is jelent egyben. Minél több csalódást tapasztalsz, annál szembetűnőbb lehet a furcsa ismétlődés: ahogy a kudarcnak újra, meg újra ugyanazokat a mintázatait éled át. Most azonban, amint e sorokat olvasod, egy radikális változás küszöbére érkeztél!

Ahhoz, hogy a szerelem elérhessen Hozzád, most itt a lehetőség, hogy felismerd, mi az, ami útjában áll annak, hogy megtapasztald ezt a nagyszerű érzést!

Ám ha egy ideje próbálkozol, s nem történik semmi komoly előrehaladás, akkor előbb-utóbb érdemes rátekinteni arra, hogyan állsz tudat alatt Te magad a saját utadban, szó szerint ellehetetlenítve esélyeid a szerelem megtalálására, majd a sikeres és boldog párkapcsolat kialakítására! Felismerni és elengedni a szerelemmel szembeni akadályainkat nem is olyan könnyű, s a legtöbben nem tudják, hogyan tegyék ezt.

Annak érdekében, hogy Neked ez sikerülhessen, megismertetlek azzal a 4 legfontosabb dologgal, a 4 kulccsal, melyekkel feloldhatod belső gátjaidat.

Ha ez megtörtént, rá fogsz ébredni arra a fantasztikus erőre, amit valójában birtokolsz, s általa teljesen új tapasztalatot szerezhetsz a szerelemben. Töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot, hogy Tiéd lehessen a 4 kulcsot tartalmazó, kb. 20 perces hanganyag, az én tolmácsolásomban, INGYEN, a Te boldogságodat szolgálva!

Jelentkezz még ma, hogy elküldhessük a 4 kulcsot, mely valóban elvezet az Igazihoz

Mit fogsz „kézhez kapni”, ha regisztrálsz?

A 4 kulcs négy egyszerű, ám mégis jelentőségteljes lépés ahhoz, hogy meglásd:

  • Mennyivel másabb, ha úgy tekintesz magadra, mint az események forrására, ha belátod, hogy mindennek az eredője Te magad vagy
  • Korábbi, akár tudat alatti megállapodásaid hogyan befolyásolhatják negatívan a párkeresésed. Ezután persze már azt is tudni fogod, hogy mit tehetsz ez ellen.
  • Mi a különbség aközött, amikor vágyod az Igazit, és aközött, amikor Te magad válsz azzá. Ha ezzel tisztába kerülsz, így válsz majd igazán elérhetővé.
  • Melyek a legsúlyosabb hibák, melyeket szinte mindenki elkövet, amikor ismerkedik
  • Hogy tudsz új hiedelmeket kialakítani, melyek ahhoz segítenek, hogy megtaláld az Igazit, a lélektársadat annak érdekében, hogy betoppanhasson a szerelem az életedbe.

Használd ki ezt a nagyszerű alkalmat, jelentkezz a 4 kulcsért és fedezd fel magadban saját szerelmet erőtlenítő mintáidat. Amint jelentkezésed beérkezett, máris küldöm válaszként levelem, melyben az Igazihoz vezető 4 kulcsot tartalmazó hanganyagot elérheted.

Jó, ha tudod, hogy ez nem pusztán csak egy ingyenes lehetőség egy kis érdekesség „begyűjtéséhez”, ez ennél sokkal több! Ez az első és legmeghatározóbb lépés lehet ahhoz a magánéleti áttöréshez, mely a hanganyag megismerése után Rád vár!

Regisztrálj most, légy Te a következő tudatos társkereső, aki megismerheti azt a 4 kulcsot, melyek segíteni fogják az Igazi megtalálásában, majd egy harmonikus és boldog párkapcsolat kialakításában.

Ezzel a lehetőséggel igazán sokat kapsz!

Igen, érdekel

Mélységében mindezt egy több hetes kurzus alatt tanítom meg, melynek címe,
Találd meg az Igazit – 49 nap a szerelemért! A 4 kulccsal viszont máris bővítheted ismereteidet a témában, elsajátíthatod az alapokat, melyeket később, ha jelentkezel a kurzusra, megtanulhatsz beilleszteni szerelmi képletedbe.

Mi már meghallgattuk

„Hálás vagyok, hogy rábukkantam Tímea hanganyagára az interneten. Széles az érdeklődési köröm, azt hiszem elég sokat olvastam már párkapcsolati témában – talán túl sokat is – ám a Kulcsok az Igazihoz hanganyaggal valami egészen újat, különleges gondolatokat kaptam. Ezzel a megközelítéssel még nem találkoztam. Tetszik, és nem győzöm újra, meg újra meghallgatni, annyi érdekes részlet van benne!”

Andrea

„Rádöbbentem arra, hogy én hagyok el, és nem engem hagynak el. Felfedeztem azt a mintát, ami meggátol abban, hogy megtaláljam a páromat. Évek óta egy ördögi körben vagyok benne, egyik dráma a másik után. Ma már tudom, hogy ezeket én teremtettem! Kész vagyok a változásra! Vállalom a felelősséget! Köszönöm!”

Anna

„A legutóbbi szakításom nagyon megviselt. Kivételesen nem én hagytam el, hanem fordítva történt, s ez nem tett jót az önbecsülésemnek. Azóta keresgélek valamit, amibe kapaszkodhatok, ami támpontot ad, hogy mit és hol ronthattam el eddig, miben és mennyire kell, hogy változzak. A hanganyag már most segített. Különleges megközelítést tartalmaz, melyre magamtól nem gondoltam volna. Épp ezért a tanfolyam is érdekel, mert érzem hogy mindez csupán ízelítő valamiből, amiről úgy gondolom, mindenképp kell nekem.”

András

Regisztrálj most, légy Te a következő tudatos társkereső, aki megismerheti azt a 4 kulcsot, melyek segíteni fognak az Igazi megtalálásában, majd egy harmonikus és boldog párkapcsolat kialakításában.

Most megismerheted, hogyan engedd el a szerelmet akadályozó blokkjaidat, hogy ezt követően aztán, ha valóban készen állsz, tudatosan, magabiztosan és méltósággal hívd be lelki társadat.

Jelentkezem